Woonruimtes

A A A
 
 

De unieke ligging en de verschillende verdiepingen van het gebouw bieden verschillende persoonlijke maar ook gezamenlijke woonruimtes. Er is voor iedereen, ook voor u, een thuisplek met mensen en activiteiten die passen bij uw situatie, vraag en mogelijkheden.
Het Retraitehuis bestaat uit drie verdiepingen. Op de tweede verdieping zijn mooie appartementen met aparte slaapkamer en eigen douche en toilet. Op de eerste verdieping zijn eenpersoonskamers met eigen douche en toilet. Op de begane grond zijn kamers zonder douche en toilet, maar is er aangepaste algemene douche en toiletruimte voor als u een wat zwaardere zorgvraag heeft. Uw kamer kan naar keuze gemeubileerd worden betrokken of door uzelf worden ingericht met uw eigen meubels.

Alle kamers hebben een mooi uitzicht op de tuin en de weidse omgeving. Ze zijn eenvoudig doch ademen de sfeer van het oude retraitehuis. Rondom Het Retraitehuis ligt een prachtige kloostertuin, een belevingstuin die uitnodigt tot een dagelijkse rondgang.
Het Retraitehuis is een bijzonder gebouw en omarmt u als uw eigen huis. En net als in uw eigen thuisomgeving zijn anderen altijd welkom, ook voor maaltijden en overnachtingen.
Daarnaast bieden we diverse faciliteiten, activiteiten en zorg op maat.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw situatie? We helpen u graag met al uw vragen over zorg, activiteitendeelname of juist rustbehoeften. Wees dan ook welkom op onze eerstvolgende informatieavond of bel ons op T 074 265 95 38 voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. 

 
Nieuws

Arrangementen 2016 (18 januari 2016)

Ook in 2016 bieden we diverse mantelzorg-arrangementen aan. Download hier het aanbod.

Uitspraak van de maand

Quote van de maand (26 maart 2013)

‘In weinig tijd heb ik zo veel geleerd en zo veel tips gekregen waar ik verder mee kan. Ik ben de begeleiding zeer dankbaar’.